Toinen vuosipäivä

 Mulla ja Villellä tuli toinen vuosi täyteen 16.6.2022. En ole koskaan ollut niin onnellinen kuin olen poikaystäväni ja kissamme kanssa. Nyt kaksi ihanaa ja upeaa vuotta takana meidän matkassamme. Päätettiin juhlia meidän vuosipäivää Helsingissä.


Aloitettiin päivä matkustamalla junalla Pasilaan, Triplaan. Siitä lähdettiin kohti Linnanmäkeä. Ei tänä vuonna ostettu rannekkeita, mutta käytiin siellä kävelemässä, nauttimassa tunnelmasta, pelaamassa pelejä ja ostamassa metrilakuja. Ville vei mut ensimmäisille treffeille Linnanmäelle ja ekojen treffien kunniaksi käydään siellä aina vuosipäivänä, viime vuonna ostettiin rannekkeetkin.


Käytiin Linnanmäellä myös drinkeillä. Ville otti Solin limellä ja överi donitsin ja minä otin hattara skumpan ja korvapuustin. Olen aina halunnut testata hattara skumppaa, mutta ikinä en ole sitä kotona saanut aikaiseksi tehtyä ja paikoissa joissa olen käynyt ei ole sitä ollut tarjolla, joten tämä oli kiva kokemus. Skumpan väri muuttui ihanaksi pinkiksi kun vaaleanpunaisen hattaran ja skumpan yhdisti, maku ei muuttunut, ainakaan minä en huomannut eroa.


Linnanmäen jälkeen suuntasimme kohti Kaivopuiston minigolf paikkaa, mutta siellä oli yksityistilaisuus, joten emme päässeet pelaamaan. Päädyimme sitten kävelemään ympäri Helsinkiä, jonka jälkeen menimme Löylyyn drinkeille ja syömään. Tämä tilaamani drinkki nousi ihan ehdottomasti parhaiden drinkkien kärkipaikoille, yksinkertaisesti se oli vaan niin hyvää. Ville tilasi myös Löylyssä Solin limellä ja molemmat söimme Löyly burgerit. Hampurilaiset olivat myös todella hyvät, sopiva määrä täytteitä ja isot medium pihvit. Ranskalaiset olivat myös tosi rapeita, juuri sellaisia kuin niiden kuuluukin olla.




Näin myös joutsenen ekaa kertaa tänä vuonna. Sää oli upea, joten oli ihanaa viettää vuosipäivää ulkona.




Kun oltiin syöty jatkettiin kävelyä ympäri Helsinkiä takaisinpäin kohti keskustaa ja lähdimme kotia päin. Ihana päivä, maailman rakkaimmassa seurassa, kiitos Ville! <3








Kommentit

Suositut tekstit