29.6.2022

 Mentiin mun ystävien kanssa käymään Vantaalla. Käytiin shoppailemassa Lager 157 ja mukaan mulla tarttui yhdet valkoiset farkut, mustat pitkät housut ja valkoiset college shortsit. Kaikki housut istuivat todella hyvin, tuntuivat mukavilta ja näyttivät hyvältä. Shoppailun jälkeen mentiin pyörimään Tammiston K-Citymarkettiin ja käytiin Cittarin kahvilassa syömässä patongit ja jäälatet. Super hyvää! <3 Oltiin aika kauan syömässä ja kun vihdoin lähdettiin pois oli aurinko jo laskemassa.

Mieleen tuli heti etsiä jokin paikka missä katsoa auringonlaskua ja ystäväni ehdottivat Helsinki-Vantaan lentokentän vierellä olevaa kalliota, koska siitä näkee myös lähtevät lentokoneet upeasti. En ollut siellä itse ikinä aikaisemmin käynyt, mutta paikka oli upea ja maisemat ihanat. Auringonlasku näkyi hyvin ja oli hauskaa katsoa lentokoneiden lähtevän nousuun, pieni matkakuume kyllä iski siinä katsellessa.



Lopulta päädyttiin vielä ajamaan mäkkärin kautta, koska kaikilla meillä oli kauhea nälkä. Istuttinkin kahteen yöllä asti mäkkärin parkkipaikalla syömässä ja juttelemassa, kunnes lähdettiin ajamaan takaisin kotia päin. Ihana päivä, vaikka kalliolla mua pisti tai puri joku 100 ötökkää. 



Kommentit

Suositut tekstit