Alppiruusupuisto

 Kävin mun ystävien kanssa Helsingin Alppiruusupuistossa ensimmäistä kertaa, alppiruusujen ollessaan parhaimmillaan. Kaikki kukat olivat niin kauniita ja puisto itsessään oli hyvin tehty ja kauniin näköinen. Pidin paljon puisista kävelysilloista ja poluista joita puisto oli täynnä. Myös upeat näkymät näköalatasanteilta tekivät minut hyvin onnelliseksi. Rakastan erilaisia kukkia ja kasveja hyvin paljon ja tämän kaltaisissa paikoissa voisin käyddä useamminkin.



Vaikka puisto olikin aika täynnä ihmisiä sai silti kuviakin otettua hyvin melkein mistä tahansa kohdasta niin ettei kuvat olleet täynnä pelkkiä muita ihmisiä. Käytiin suosituimpaan aikaan, koska haluttiin nähdä alppiruusut parhaimmillaan, puistossa sai silti nautittua, sillä polkuja oli paljon, joka sai ihmiset hajaantumaan.





Kaikista kukista mun suosikit olivat nämä erilaiset oranssit ja keltaiset. Oli ihanaa kun kukkia oli kaikissa väreissä yksinään ja sekaisin. Kukat jaksoivat ihastuttaa ja herättää iloa koko puiston kiertämisen ajan.





Pidän vahvoista ja kirkkaista väreistä joten nämä pinkit olivat myös tosi paljon minun mieleeni.






Tämä paikka on tosi iso suositus. Puistosta löytyy myös jäätelökioski ja makkaran paistaja. Sieltä löytyy myös pöytiä ja tuoleja, joten puistossa voi myös pitää piknikin omien eväiden kanssa.






Puisto on myös upea paikka ottaa kuvia ja saatiin tosi paljon onnistuneita kuvia kukista ja meistä kukkien kanssa. Aion todellakin käydä puistossa uudelleen, ihana paikka. <3


Alppiruusupuiston jälkeen mentiin syömään sushia Itsudemoon. Itse en ollut käynyt aiemmin tässä ravintolassa, mutta tykästyin siihen hyvin paljon ja aion ehdottomasti käydä toistekin. Sushit ja lämpimät ruuat olivat todella hyviä ja vaihtoehtoja oli paljon.

Kommentit

Suositut tekstit