Ensimmäinen vuosipäivä

 16.6 Oli meidän ensimmäinen vuosipäivä.

Vietettiin meidän vuosipäivää ekojen treffien kunniaksi Linnanmäellä. Kesällä 2020 13.6 mulle aivan uusi tuttavuus vei mut ekoille treffeille Linnanmäelle. Siitä alkoikin meidän matka joka jatkuu edelleen.


Lähdimme Helsinkiin kohti Radisson Blu Aleksanteri hotellia. Jätimme laukut sinne ja suuntasimme kohti Linnanmäkeä. 

Linnanmäellä ensimmäinen laite oli puuvuoristorata, ja suosikki laite oli Taiga. Käytiin myös Sea Lifessa, Kafe Donitsissa, syömässä makkaraperunat ja pelailtiin pelejä. Ostettiin myös lintsin vierestä lasten pitämältä pihakiskalta trippi.







Cafe Donitsin herkkupirtelön lisäksi ostettiin metrilakua ja poppareita. Ostin myös söpön avaimenperän lahjakaupasta,

Illan tultua suuntasimme mäkkärin ja kaupan kautta hotellihuoneeseemme, jossa odotti ihanan pehmeä sänky. Ilalla katseltiin Netflixistä Lupinin uusin kausi ja käytiin nukkumaan.

Hotellin aamupala oli aivan loistava, todella monipuolinen ja kaikki suosikit löytyivät valikoimasta. Parhaimpia hotelliaamupaloja ikinä! Aamiaisbuffetista löytyi myös suosikkejani pain au chocolat, jotka ovat harmikseni hävinneet monen hotellin aamiaislistalta.


Seuraavan päivän ohjelma koostui Helsingissä käppäilystä. Käytiin mm. Espresso Housessa, Relovessa ja Food Market Herkussa. 


Aivan ihana vuosipäivä <3


Kommentit

Suositut tekstit