23.8.

Heräsin eilen kauheeseen kurkkukipuun ja päätin sitten käydä koronatestissä varmuuden vuoksi. Tänään oli vielä karanteeni päivä kun odottelin tuloksia, onneksi tulokseni oli negatiivinen.


Tänään on kurkkukipua paranneltu teen, irtokarkkien ja strepsilsien voimalla. Sain kaikki rästiin jääneet kouluhommat hoidettua ja tehtyä Word divea oikein urakalla.


Kisu tykkäsi kun olin koko päivän kotona, se toi leluja naaman eteen ihan koko ajan ja tuli nukkumaan näppäimistön päälle, jotta saisi huomiota.



Tämän päivän iltaruuaksi tein sitruunaista uunilohta, keitettyjä perunoita ja kantarellikastiketta.




Ohje;
- Lämmitä uuni 180 ateeseen.
- Huuhtele lohi kylmällä vedellä ja kuivaa vähän talouspaperia käyttäen. Sirottele päälle suola ja pippuri, sekä leikkaa päälle sitruunasiivut (mulla ei ollutkaan sitruunaa, joten käytin limeä).
- Laita lohi uuniin noin 25 minuutiksi.
- Keitä perunat.
- Ruskista voi pannulla ja paista kantarellit, mausta suolalla ja pippurilla.
- Kun kantarellit on paistettu kaada sekaan Creme Bonjour kantarelli tuorejuusto ja sekoita.
- Purista myös sitruunan/limen mehua valmiin kalan päälle.



Ihan super hyvä ruoka, jossa maut sopii aivan täydellisesti toisiinsa!

Kommentit

Suositut tekstit