Ihon- ja hiustenhoitorutiini aamu ja ilta

Mun ihon- ja hiustenhoito rutiini on ollu jo pitkään sama. Oon onnistunut löytämään tuotteet mitkä toimii mun iholle ja hiuksille parhaiten.

Mulla on tosi herkkä ja kuiva iho, joten mitkä tahansa tuotteet ei sovi sille. Käytän vain tuotteita jotka sopii herkälle iholle.


Aamu

Ensiksi puhdistan kasvoni käyttäen suosikki kasvovettäni Lumene soothing toner herkälle iholle.


Sen jälkeen levitän The Ordinaryn Niacinamide 10% + Zinc 1% öljyä iholleni käyttäen Jade rolleria. 



Jokaisen vaiheen välissä odotan edellisen tuotteen kuivumista ihollani, ennen kuin laitan uutta tuotetta.

Kasvorasvana käytän Humektan perusvoidetta. Ihoni on usein todella kuiva ja tämä on paras ohut rasva joka pitää ihoni kosteutettuna.


Käytän Vaselinia huulirasvana, ja lisään sitä pitkin päivää. Laitan myös aamuisin vaselinia kulmakarvoihini ja ripsiini, se auttaa pitämään ne paikoillaan ja korostaa ripsiäni silloin kun en käytä ripsiväriä.


Lopuksi suihkutan kasvoilleni Mario Badescu skin care facial spray with aloe, herbs and rosewater. Se tuo kaunista hehkua iholleni, kosteuttaa ja tuoksuu ihanalle. Suihkutan tätä suihketta aina myös meikkini päälle.


Pidän hiukseni joka yö letillä kampaajani suosituksesta, etteivät hiukseni katkeilisi. Joka aamu avaan hiukseni ja suihkutan niihin monivuotista suosikkiani Schwarzkopfin Gliss hair repair, balsamspray hoitosuihketta. Omasta kokemuksesta tämä saa hiukseni näyttämään terveemmiltä, vähemmän sähköisiltä ja kiiltävämmiltä. Suihke myös tuoksuu aivan mielettömän hyvälle. Tämä tuote on ollut oma suosikkini jo monta vuotta.


Deodoranttina käytän Rexona invisible on black + white clothes.





Ilta

Suihkusaippuana käytän Granaattiomenan tuoksuista Dove Shower Gel Reviving.


Shampoona ja hoitoaineena käytän joko TRESemme rich moisture shampoo ja TRESemme luxurious moisture conditioner tai Ida Warg moisture shampoo ja Ida Warg moisture conditioner.



Suosikki naamasaippuani on ollut jo pitkään Lumene soothing cleansing milk herkälle iholle.


Suihkun jälkeen harjaan aina heti hiukseni, jonka jälkeen puristelen hiuksistani kaiken veden pois minkä saan. Tämän jälkeen levitän kosteisiin hiuksiini Ida Warg moisture hair serumia.


Seuraavaksi suihkutan aiemmin mainittua Schwarzkopf Gliss hair repair balsamspray hoitosuihketta kaikkialle hiuksiini, mutta erityisesti latvoihin.


Levitän myös latvoihini toista suosikkiani, jonka olen saanut ystävältäni. Hän suositteli tuotetta minulle ja nyt minäkin rakastan sitä. Moroccanoil hiusöljy on aivan loistava tuote. Levittyy helposti, on tosi riittoisaa eli ei tarvitse kuin vähän kerrallaan, tuoksu on aivan ihana, ja tämä öljy oikeasti korjaa hiuksia ja saa hiukset näyttämään paljon terveemmiltä. Levitän öljyä pääasiassa latvoihini ja loput mitä käsiin jää hieron kaikkiin hiuksiini.


Jokaisen hiustuotteen käytön jälkeen myös harjaan hiuksiani kevyesti, jotta aineet menisivät paremmin kaikkialle. Letitän lopuksi hiukseni noin 1-4 letille, riippuen miten jaksan.

Käytän myös iltaisin samaa kasvovettä kuin aamuisin. Painelen kasvoveden kunnolla kasvoihini tuomaan kosteutta. En siis pyyhi ihoani sillä vanulapun kanssa, vaan painelen sitä ihooni, jotta mahdollisimman paljon kasvovettä imeytyisi kasvoihini. 


Odotan taas että kasvovesi kuivuu ennen kuin siirryn seuraavan vaiheeseen. Tämän jälkeen levitän jade rolleria käyttäen The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil koko kasvoilleni. Taas jade rolleria käyttäen levitän myös silmieni alle The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG.



Kasvorasvana iltaisin käytän suosikki rasvaani ACO cano derm, tehokosteuttavaperusvoide. Se on paras paksu rasva mitä tiedän, Kosteuttaa ihoani todella hyvin ja on aivan erinomainen vaihtoehto varsinkin talvisin, kun iho kuivuu vielä enemmän.


Huulille laitan Catrice lip treatment with shea butter, se kuorii hyvin hennosti huulia, muta ennen kaikkea pehmeyttää niitä. Sen päälle laitan vaseliinia, koska se kosteuttaa parhaiten.


Kommentit

Suositut tekstit