Tallinnan reissu

Käytiin mun poikaystävän kanssa Virossa päiväristeilyllä. Menomatkalla laivalla syötiin brunssi ja buffetin valikoima oli yllättävän hyvä. Brunssi oli hyvä ja täyttävä, ainoa asia jota jäin kaipailemaan oli kroisantit tai jotkin muut voitaikina leivonnaiset.



Nukuin melkein koko laivamatkan, joka oli hyvä päätös sillä olin sitten pirteänä Tallinnassa. Poikaystäväni sukulaiset hakivat meidät satamasta ja ajoimme suoraan poikaystäväni tädin luokse kylään. Syötiin siellä savustettua kanaa ja keitettyjä valkosipuliperunoita.

Kyläilyn jälkeen meidät tuotiin vanhaan kaupunkiin ja vietimme loppu päivän kahdestaan. Kävelimme vanhassa kaupungissa upeassa säässä ja ihanassa tunnelmassa. Käytiin pienissä putiikeissa ja ostin itselleni yhdet korvakorut ja jo yhden joululahjan.


Vanhassa kaupungissa yksi suosikkini on kukkatori, missä kukka"kojuja" on paljon vierekkäin ja niiden edustat pursuavat erilaisista kukista, kukkakimpuista ja asetelmista.



Kun vanha kaupunki oli kierretty suuntasimme kohti Viru keskusta. Käytiin siellä kahvilla ja ostoksilla. Ostin kaksi paitaa ja yhden hameen.


Käytiin myös Superalkossa ostoksilla.

Lopuksi mentiin syömään Argentina ravintolaan. Ruoka oli aivan uskomatonta, maut olivat kohdallaan ja mikään ei ollut pettymys. Drinkit olivat myös aivan huikeat, hinta-laatu suhde ruuissa ja drinkeissä on loistava. Kaikki oli niin paljon halvempaa, mutta aivan uskomattoman hyvää. Tämä ravintola on todella suuri suositus, yksi parhaimpia missä olen käynyt.


Minun tilaus: Härkä tartar 14e, Tiikerikatkaravut valkosipuli-chili-oliiviöljykastikkeella 12e, Creme brulee 7e, sekä kaksi drinkkiä persikka ja greippi. Poikaystäni tilasi Filet mignon 250g bataattiranskalaisilla 23e, sekä kaksi drinkkiä gin tonic ja moscovan mule.





Lopuksi suuntasimme takaisin laivalle, menimme laivan baarin ja saimme sieltä hyvän istumapaikan jossa olimme koko loppulaivamatkan. Kuunneltiin karaokea ja juotiin drinkkejä, käytiin myös taxfreessä ostoksilla. Pettymyksenä taxfreessä ei ollut myynnissä pingiviini salmiakkikarkkeja, ne on mun suosikkeja ja niitä saa vain laivalta.

Viron reissu oli ihana ja eka ulkomaanmatka pitkään aikaan. Koronapassia kysyttiin matkalla yhdessä kahvilassa ja Suomeen palatessa.

Kommentit

Suositut tekstit