Pipo koriste diy

 Talvella törmäsin Tiktokissa tällaiseen pipo askarteluun. Päätin kokeilla sitten itsekin ja innostuin täysin. Ostin monta eriväristä lankakerää ja pahvia löytyikin jo kotoa. Innostuinkin sitten ihan kunnolla ja näitä pipoja tulikin tehtyä ihan älytön määrä. Tein niistä koristenauhoja ja yksittäisiä koristeita, joita sitten kiinnitin joululahjapaketteihin. Oli nopea ja kiva tehdä ja näistä tuli ihan älyttömän söpöjä. Kaikki joille näitä annoin pitivät niistä todella paljon.


Käytin aika neutraaleja värejä, koska ajattelin niiden sopivan sisustukseen paremmin.


Tarvitset: lankaa, talous- tai vessapaperirullien pahveja ja sakset, jos haluat tehdä pelkkiä pipoja tähän tyyliin. Jos haluat tehdä näistä koristenauhan niin lisäksi tarvitset puuhelmiä ja juuttilankaa.



Ohjevideo Tiktokista: 
Jos linkki ei jostain syystä toimi, videon löytää myös Tiktokista käyttäjän @hauz.and.co sivulta.
Ainut asia mitä tein toisin oli se, että en täyttänyt pipoja pumpulilla, koska koin sen hieman turhaksi ja ne näkyivät läpi mun pipoista. Sen sijaan täytin pipot ylijääneellä langalla, jonka sain kun lyhensin pipojen tupsuja.


Näistä tuli todella söpöjä ja kun sitoo lenksukat juuttilangan molempiin päihin, voi näitä laittaa roikkumaan esimerkiksi ikkunaan verhonipsuista tai roikkumaan kaapin kulmaan tai oven reunaan. Tosi kiva koriste, joka sopii koko talven ajaksi.

Kommentit

Suositut tekstit