Joutsenlampi baletti

 Mun äiti oli järjestänyt mulle yllätyksen josta sain tietää aina vain yhden asian kerrallaan. Ensin äiti vei minut hotelliin. Meillä oli hotellihuone GreenStar Hotel Lahdessa. Hotelli oli todella kiva ja meidän huoneessa oli oma sauna.


Laittauduimme ja vaihdoimme vaatteemme juhlavimmiksi ja oltiin valmiina lähtöön kohti seuraavaa kohdetta.





Mentiin illalliselle ravintola Kokkaan.


Minä otin alkupalaksi tartarpihvin ja äiti etanapannun, otettiin myös jaettavaksi olliveja.


Pääruuaksi otettiin molemmat sama annos, kalaa, yrttiperunamuusia ja punajuurikastiketta, tämä koko annos oli aivan uskomattoman hyvää, kaikki maut tulivat esiin ja rakastuin tähän annokseen täysin, iso suositus.


Seuraavaksi matka jatkui Sibeliustalolle, enkä vieläkään tiennyt, että mitä me oltiin menossa tekemään.


Sibeliustalo oli aika upean näköinen sisältäpäin. Kaikki oli kauniisti ja yksityiskohtaisesti koristeltu ja valot loistivat ihanasti.


Tässä kohtaa oltiin jonottamassa johonkin, mutta en vieläkään tiennyt minne.


Vihdoin minulle selvisi, että olimme saapuneet katsomaan Joutsenlampi balettia. Rakastan balettia, mielestäni se on upea taiteenlaji ja sitä on lumoavaa katsoa. Suosikki balettini ovat Pähkinänsärkijä ja hiirikuningas sekä Joutsenlampi. Pienenä katsoin dvd:ltä kerran päivässä Pähkinänsärkijä ja hiirikuningas baletin oma balettimekko päällä. Tämä oli aivan ihana yllätys.




Väliaika herkkuina meillä oli paahtoleipä, ilmakuivatulla kinkulla, oliiveilla, tuorejuustolla ja rucolalla, sekä lasi skumppaa.

Baletti oli aivan ihana ja tanssijat olivat todella taitavia ja puvut upeita, minulla oli super ihana ilta!


Baletin jälkeen palasimme hotellille, kävimme saunassa ja menimme heti sen jälkeen nukkumaan. Aamulla oli vielä hotelli aamupalan aika. Kiitos ihanasta päivästä äiti! <3














Kommentit

Suositut tekstit