Uusi vuosi

Vietin uuden vuoden mun perheen ja sukulaisten kanssa. Tehtiin hyvää ruokaa, naurettiin, juhlittiin ja ammuttiin raketteja. Ostin uuden asun uutta vuotta varten H&M:ltä. Ostin pidemmän mustan blazerin, jota voi käyttää joko takkina tai mekkona. Tämä oli tosi kaunis ja mukava päällä ja ihanan erilainen verrattuna mun muihin mekkoihin.


Blazer: H&M
Vyö: Guess
Timanttikoru: Swarovski



Päädyin kuitenkin laittamaan blazerin alle vielä mustan turtle neck pitkähihaisen, koska ilma oli niin kylmä ja sisälläkin oli lämpimämpi kun laittoi paidan alle, se sopi myös hyvin asuun. Myöhemmin illalla jouduin kuitenkin vaihtamaan koko asuni, koska drinkkejä tehdessäni shaker vahingossa avutui ja daiquirit lensivät päälleni.


Syötiin erilaisia nakkeja ja makkaroita, perunasalaattia ja pastasalaattia, patonkia ja salsaverdeä sekä muita levitteitä ja tzatzikia. Myöhemmin oli tarjolla myös oliiveja, juustoja ja pipareita.




Mun suosikki alkoholijuoma on aina ollut Somersbyn omenasiideri, mutta nyt kun oon maistanut tätä mango lime siideriä on tää noussut sen lisäksi ykkössijalle. Harmittaa vaan kun tätä ei myydä Suomessa. Ostin tätä pari pulloa kokeiluun Virosta ja rakastuin täysin.







Oli ihanat uuden vuoden juhlat, hyvillä mielin uuteen vuoteen.
Hyvää uutta vuotta!




Kommentit

Suositut tekstit